Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
ZHENGZHOU JINCHUAN ABRASIVES CO., LTD. 86-371-86588970 Jack@jcabrasives.com
Εταιρικό Προφίλ Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα -

ZHENGZHOU JINCHUAN ABRASIVES CO., LTD. Εταιρικό Προφίλ

 • Κίνα ZHENGZHOU JINCHUAN ABRASIVES CO., LTD. Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα ZHENGZHOU JINCHUAN ABRASIVES CO., LTD. Εταιρικό Προφίλ
ZHENGZHOU JINCHUAN ABRASIVES CO., LTD.
 • Είδος Επιχείρησης

  Κατασκευαστής,Εξαγωγέας,Εταιρεία Εμπορίας

 • Κύρια Αγορά

  Βόρεια Αμερική,Δυτική Ευρώπη,Ανατολική Ευρώπη,Ανατολική Ασία,Μέση Ανατολή,Σε όλο τον κόσμο

 • Μάρκες

  JC

 • Αριθμός Υπαλλήλων

  50~150

 • Ετήσιες πωλήσεις

  100000-500000

 • Ιδρύθηκε Έτος

  2007

 • Εξαγωγή pc

  80% - 90%

Λάβετε προσφορά
Συνεχίζουμε να δουλεύουμε στο διαδίκτυο, να επικοινωνούμε.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν ή την πιο πρόσφατη προσφορά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παρέχουμε περισσότερες υπηρεσίες.

επαφή

86-371-86588970

Εισαγωγή

Η jinchuan Co. λ TD λειαντικών Zhengzhou., καθιερωμένος το 2004, είναι γρήγορη αυξανόμενη επιχείρηση που ενσωματώνει την παραγωγή και το μάρκετινγκ των ηλεκτρολυτικών εργαλείων διαμαντιών και CBN. Μετά από περισσότερο από 10 έτη effots και τις εξελίξεις, τώρα έχουμε γίνει ένα από κορυφαίο ηλεκτρολυτικό CBN

Οι ακονίζοντας τροχοί άλεσης για την ξύλινη ζώνη είδαν τον ακονίζοντας κατασκευαστή και τον προμηθευτή σκυλών στην Κίνα. Κρατάμε πάντα τις πολύ καλές σχέσεις με πολλούς ισχυρούς διανομείς στις oversea αγορές. Έχουμε απολαύσει την υψηλή φήμη στις αγορές εργαλείων superhard διεθνώς.

Η εστίαση εργοστασίων μας στην παραγωγή όλων των ειδών εργαλείων διαμαντιών και CBN στην Κίνα. Κυρίως συμπεριλαμβανομένων CBN των ροδών για τις ξύλινες στροφές, για το ακόνισμα ψαλιδιού, η ξύλινη ζώνη είδε το ακόνισμα σκυλών, κοπή πετρών,

Και διάφορα είδη βιομηχανιών στον κόσμο. Είμαστε σε θέση τα προϊόντα μας στα διάφορα είδη συσκευασίας σύμφωνα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις του πελάτη.

Λαμβάνοντας υπόψη την πιθανότητα και το πλήρες διάστημα, θα επιθυμούσαμε να σας παρουσιάσουμε όλα πλεονεκτήματά μας και να μας αφήσουμε να μεγαλώσουμε από κοινού. Είμαι βέβαιος ότι μπορούμε estblish μακροπρόθεσμη και φιλική επιχειρησιακή σχέση με την εκτιμημένη επιχείρησή σας λόγω της εμπιστοσύνης σας και τις άριστες υπηρεσίες μας.

 

Ιστορία

Το Δεκέμβριο του 2012, η Co. ΕΠΕ λειαντικών Jinchuan ήταν ο πρώτος κατασκευαστής των ηλεκτρολυτικών εργαλείων διαμαντιών και CBN. Όποιοι αντί των παραδοσιακών τροχών άλεσης καρβιδίου του πυριτίου και του οξειδίου αργιλίου, με πολύ καλό ανατροφοδοτούν κατά τη διάρκεια εσωτερικού και των διεθνών αγορών μας.

 

Τον Ιανουάριο του 2014, επεκτείναμε τη γραμμή παραγωγής μας προκειμένου να αυξηθεί η ικανότητα παραγωγής μας να ικανοποιήσουμε τη ζήτηση αναπτυσσόμενης αγοράς.

 

Το Φεβρουάριο του 2016, αυξήσαμε τον εξοπλισμό επιθεώρησής μας, δυναμική ισορροπώντας μηχανή, τα οποία καθιστούν την παραγωγή μας πολύτιμη ακριβέστερα.

 

Στις 28 Δεκεμβρίου 2018, κινηθήκαμε προς το επιμεταλλώνοντας με ηλεκτρόλυση βιομηχανικό πάρκο για να δεχτούμε

Οι κυβερνητικές υποστηρίξεις και κάνουν επίσης τις μεγάλες προσπάθειες στα περιβάλλοντα.

 

Θα επεκτείνουμε την κλίμακα της παραγωγής μας για να συναντήσουμε τα αυξανόμενα requirments πελατών.

Υπηρεσία

JINCHUAN Co. ΕΠΕ ΛΕΙΑΝΤΙΚΩΝ.

 

Υπηρεσία πλεονεκτήματος:

 

      1. Κατασκευή που ειδικεύονται στα ηλεκτρολυτικά εργαλεία διαμαντιών και CBN.

 

      2. Το εργοστάσιο, μπορεί κάνοντας τη μαζική παραγωγή και σύμφωνα με το μέγεθος σχεδίων σχεδίου σας παράγοντας τα προϊόντα.

      

      3. Οι μηχανικοί, έχουν την ανάπτυξη και το σχεδιασμό της ομάδας. εξασφαλίστε την τεχνολογία και τα καινοτόμα προϊόντα για τους πελάτες.

 

      4. Σύμφωνα με τα δείγματά σας που μας στέλνετε, θα σχεδιάσει και θα αναπτύξει καλύτερα ένα για σας.

 

Τεχνική υποστήριξη:

 

      Οι περισσότερες από τις παραγωγές μας υιοθετούν την προηγμένη αμερικανική τεχνολογία, με τον καλό εξοπλισμό και τους έμπειρους εργαζομένους.

 

Υπηρεσία μεταφορών:

 

      Καλή σχέση με το τοπικό fedex, DHL UPS και άλλο σαφή αγγελιαφόρο, στέλνουν τα αγαθά οπουδήποτε με τη γρήγορες παράδοση και γρήγορα την ταχύτητα.

 

Η ομάδα μας

Η επιχείρησή μας έχει το τμήμα παραγωγής της, το τεχνικό τμήμα, το τμήμα πωλήσεων, το οικονομικό τμήμα, το διοικητικό τμήμα και το εργοστάσιό μας, όλα τα τμήματα είναι στους αντίστοιχους ρόλους τους, και συνεργάζονται το ένα με το άλλο για να ολοκληρώσουν τους στόχους εργασίας.

 

Η ευθύνη του τμήματος παραγωγής είναι να πάρει την πραγματοποίηση των επιχειρησιακών στόχων της επιχείρησης ως αφετηρία, να εμμείνει στην αρχή της σταθερής παραγωγής βασισμένης στις πωλήσεις, να οργανώσει την ισορροπημένη παραγωγή, να εξασφαλίσει την ποιότητα και την ποσότητα προϊόντων και να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις παραγωγής εγκαίρως.

 

Η ευθύνη του τεχνικού τμήματος είναι να ελέγξει το σχέδιο και την ανάπτυξη των νέων και παλαιών προϊόντων και να καταρτίσει τα διάφορα τεχνικά έγγραφα. Αρμόδιος για τον έλεγχο ποιότητας των προϊόντων.

 

Η ευθύνη του τμήματος πωλήσεων είναι να ψάξει, να ταξινομήσει, να συνοψίσει και να αρχειοθετήσει τις πληροφορίες δικτύων, να προωθήσει το δίκτυο και το εξωτερικό εμπόριο. Αρμόδιος για την κανονική και ανώμαλη επικοινωνία με τους πελάτες για να καταλάβει τις μακροπρόθεσμες και βραχυπρόθεσμες ανάγκες τους και να προσπαθήσει για τις πιό πιθανές διαταγές υπογραφής.

 

Η ευθύνη του τμήματος χρηματοδότησης είναι να συμμετάσχει στη διατύπωση του ετήσιου επιχειρηματικού σχεδίου της επιχείρησης και να οργανώσει την προετοιμασία του ετήσιου οικονομικού προϋπολογισμού της επιχείρησης. Για να εφαρμόσουν το κράτος οικονομικό και τις πολιτικές λογιστικής, τις φορολογικές πολιτικές και τους κανονισμούς Για να διατυπώσει και να εφαρμόσει την πολιτική λογιστικής επιχείρησης, τη φορολογική πολιτική και το σύστημα οικονομικής διαχείρισης. Λογιστική μισθών υπαλλήλων, πληρωμή και ούτω καθεξής.

 

Η ευθύνη του εργοστασίου είναι να συνεργαστεί με το τμήμα εξωτερικού εμπορίου προκειμένου να ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις τους εγκαίρως.