Μας ελάτε σε επαφή με
XU

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-13783415132

WhatsApp : +8613783415132

QC Προφίλ

      Η επιχείρησή μας θα παράσχει στα προϊόντα και τις υπηρεσίες στην ακριβή συμφωνία τις ανάγκες των πελατών, και θα είμαστε αρμόδιοι για την ποιότητα των προϊόντων που παρέχονται, για να εξασφαλίσουν την ολοκλήρωση της διαταγής εντός της συμφωνηθείσας περιόδου.

 

     Τα προϊόντα πωλούμε αποτελούνται από τη προηγμένη τεχνολογία και τα κατάλληλα υλικά, και τελειωμένη - τα προϊόντα που πωλούμε είναι ολοκαίνουργια και αχρησιμοποίητα κατάλληλα προϊόντα, και καλύπτουν πλήρως τις απαιτήσεις της ποιότητας, των προδιαγραφών, της απόδοσης και των τεχνικών προτύπων.

 

      Θα κάνουμε μια καλή εργασία σε κάθε σύνδεση της εξασφάλισης ποιότητας και η εργασία πρόληψης, κάνει μια καλή εργασία στον αντίκτυπο των παραγόντων ποιότητας των προϊόντων σε όλες τις πτυχές του ελέγχου.

 

    1.In η οργάνωση των διαδικασιών παραγωγής, θα κανονίσουμε το χρόνο εύλογα, να αποφύγουμε τις πολλές ώρες των συνεχών υπερωριών, ώστε να μη προκληθεί η κούραση εργαζομένων και να έχουμε επιπτώσεις στην παραγωγή.

 

    2. από την άποψη της διαχείρισης διαδικασιών, θα ακολουθήσουμε αυστηρά την πειθαρχία διαδικασίας, περιεκτικά έλεγχος που η καινοτομία της τεχνολογίας κατασκευής, βελτιώνει τη διαδικασία, και κάνει μια καλή εργασία στην παραγωγή.

 

     3. από την άποψη της τεχνικής καθοδήγησης και κατάρτιση, θα αποδώσουμε σημασία στην καθοδήγηση και την κατάρτιση των τεχνικών και ειδικευμένων δεξιοτήτων εργασίας.

 

      4. από την άποψη της διαχείρισης. Θα βελτιώσουμε τη επίβλεψη και το σύστημα επιθεώρησης και θα ενισχύσουμε την επιτόπια επιθεώρηση του εργοστασίου.

 

      5.Finally, για τα αναρμόδια προϊόντα, θα τους εξετάσουμε κατάλληλα, θα πάρουμε τα μαθήματα από τους και θα λάβουμε τα μέτρα για να τους αποτρέψουμε από να συμβούμε πάλι

 • ZHENGZHOU JINCHUAN ABRASIVES CO., LTD.
  Πρότυπο:
  Αριθμός:
  Ημερομηνία Έκδοσης:
  Ημερομηνία λήξης:
  Πεδίο εφαρμογής / Range:
  Που εκδίδονται από:
 • ZHENGZHOU JINCHUAN ABRASIVES CO., LTD.
  Πρότυπο:
  Αριθμός:
  Ημερομηνία Έκδοσης:
  Ημερομηνία λήξης:
  Πεδίο εφαρμογής / Range:
  Που εκδίδονται από: