Μας ελάτε σε επαφή με
XU

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-13783415132

WhatsApp : +8613783415132

Γραμμή Παραγωγής

Το εργοστάσιό μας βρίσκεται στην πόλη shangqiu, henan επαρχία, που καλύπτει έναν τομέα περισσότερων από 1000 τετραγωνικών μέτρων. Πρόσφατα, το εργοστάσιο έχει επεκτείνει συνεχώς τη γραμμή παραγωγής και έχει αγοράσει προηγμένο τον εξοπλισμό παραγωγής για να καλύψει τις απαιτήσεις ποιότητας των προϊόντων των πελατών. Συνεχίζουμε την ποιότητα των προϊόντων μας και δοκιμάζουμε το καλύτερό μας για να καλύψουμε τις απαιτήσεις όλων των πελατών.

 

OEM / ODM

Η επιχείρησή μας έχει τα κανονικά προϊόντα στο απόθεμα όλο το χρόνο, μόνο χρειάζεστε, μπορούμε να παραδώσουμε τα αγαθά σε σας, και μπορούμε επίσης να προσαρμόσουμε τα προϊόντα σύμφωνα με τα σχέδια και τις απαιτήσεις σας. Σύμφωνα με την αρχή προσανατολισμένου στους πελάτες, δοκιμάζουμε το καλύτερό μας για να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις των πελατών.

Ε & Α

Τα προϊόντα τροχών άλεσής μας είναι κυρίως ηλεκτρολυτικό διαμάντι και κυβικό νιτρίδιο βορίου, και τα προϊόντα μπορούν να προσαρμοστούν σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τα σχέδια πελατών. Έχουμε το εργοστάσιό μας, το οποίο έχει ορισμένα πλεονεκτήματα στην τιμή.